AVG: Privacy statement, recht tot inzage en cookieverklaring

donderdag 24 mei 2018

Privacy verklaring

De HVRB acht een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Daarom willen wij u in dit privacy statement heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop de HVRB persoonsgegevens verwerkt van leden, relaties en bezoekers van onze website en social media kanalen..
Uiteraard worden deze persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt HVRB zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet AVG.
Dit betekent dat wij:

Lees meer: AVG: Privacy statement, recht tot inzage en cookieverklaring

Open Dag maandag 21 mei

vrijdag 11 mei 2018

Op maandag 21 mei is er een open dag vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: Strandpost 4, Seinpostduin ter hoogte van de Keizerstraat

CHASE van Paw Patrol komt 06-polsbandjes uitdelen op onze OPEN DAG!
Verder zijn er VETTE DEMO’S door stoere LIFEGUARDS!

Agenda:
Tussen 13.00 tot 16.00 uur – Diverse activiteiten voor kinderen
Tussen 13.00 uur en 13.30 uur – Officiële moment (overhandiging eerste nieuwe PAW Patrol 06 polsbandjes van 2018)

Klik hier voor meer info

Facebook evenement PAW Patrol stranddag met de Reddingsbrigade

Sterkere samenwerking Haga en HVRB

dinsdag 8 mei 2018

Vanaf dit seizoen werken het HagaZiekenhuis en de HVRB nóg hechter samen. In het Algemeen Dagblad vertellen SEH-arts Lenneke Scholtens en reddingswerker Maurits Heukensfeldt hoe deze samenwerking eruit ziet. Lees hieronder het artikel:

Sterkere samenwerking Haga en reddingsbrigade na veel drenkelingen

Toen arts Lenneke Scholtens vorige zomer op één dag zeven drenkelingen binnenkreeg, trok ze aan de bel. Vanaf dit seizoen is de samenwerking tussen de reddingsbrigade Den Haag en het Hagaziekenhuis nóg hechter.

Lees meer: Sterkere samenwerking Haga en HVRB

Weekendschool Den Haag

Zondag 22 april hadden wij een erg leuke samenwerking met de IMC Weekendschool Den Haag

Tweet van @WeekendschoolDH via deze link 

Strandmarathon voor ultieme strandbeleving en Reddingsbrigade Nederland

dinsdag 13 maart 2018 

SportSupport organiseert op zondag 18 maart voor de 11e keer de Scheveningen Zandvoort Marathon. Dit evenement koos dit jaar Reddingsbrigade Nederland als goed doel. Deze unieke strandmarathon biedt drie verschillende afstanden: tien kilometer, een halve en de hele marathon. De kinderteams vanaf zo’n 12 jaar lopen de hele marathonafstand in estafettevorm. De marathonslogan is ‘samen lopen voor een veilig en schoon strand’ en de volledige opbrengst is voor Reddingsbrigade Nederland.

Acties en hardloopliefhebbers

Stefan Schilder is coördinator van de Scheveningen Zandvoort Marathon en vertelt: ‘Dit is een jaarlijks terugkerend evenement. Vanaf november zijn de voorbereidingen al in gang gezet en kunnen deelnemers zich inschrijven. Wij hebben een onze vaste deelnemers benaderd, de lokale en landelijke media geïnformeerd en via sociale media veel aandacht aan dit unieke evenement gegeven. Er heeft al een flink aantal hardloopliefhebbers positief gereageerd en ingeschreven, maar er zijn nog startnummers beschikbaar.

Deelnemers en het ultieme strandgevoel

Het huidige aantal inschrijvingen is groter dan voorgaande jaren, de teller staat nu op een paar honderd deelnemers. ‘Dat is al wel een aantal om trotst op te zijn,’ zegt Stefan, ‘door de drie verschillende afstanden kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen en kan de teller nog verder omhoog. Bovendien is het een goed doel, een unieke route en een beleving van het ultieme strandgevoel, wie wil dat nou niet een keer meemaken!’

Inschrijven

Deelnemen kan nog via na-inschrijving op de dag zelf/terplekke. Kan je zelf niet meedoen? Kom dan aanmoedigen of promoot de Reddingsbrigade Den Haag op social media en deel het Facebook event van de marathon.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1749686835336689/
Facebook: @Reddingsbrigade Den Haag - HVRB
Twitter: @rbdenhaag
Instagram: @rbdenhaag
Youtube: @RBdenhaag

Strandmarathon 2017

 

TWITTER

RBDenHaag
RBDenHaag Het is op dit moment weer ineens aanwezig: #ZEEVLAM. 10 graden kouder en een mistmuur die uit zee komt en de dag ve… twitter.com/i/web/status/1…
 

Aangesloten bij

 

WEER