Puppy zwemmen

Bij de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade kun je op vijfjarige leeftijd beginnen met het leren van de zwemkunst.

In het zwembad 'De Waterthor' hangt voor de allerkleinsten al een vertrouwelijke sfeer waarin veiligheid voorop staat. In de ondiepe baden zullen de jongste leden van de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade op een zeer deskundige wijze de eerste slagen worden aangeleerd.

Bij het zwemmen voor de allerkleinsten kunnen er ook enkele diploma's gehaald worden. Dit worden de puppy diploma's genoemd. Deze diploma's bieden uitdaging voor de jonge zwemmers om de pasgeleerde kunsten te vertonen, de reeks van puppy diploma's is opgedeeld in drie gradaties:

Bij de puppy diploma 1 ligt de nadruk op het watervrij maken van de kinderen. Op een speelse manier raken de kinderen vertrouwd met het water.

Bij puppy 2 en 3 ligt de nadruk op het voorzichtig aanleren van de eerste zwemslagen, uiteraard op een speelse, maar zeer professionele manier.

Nadat alle puppy diploma's gehaald zijn, zullen de kinderen zich begeven naar het diepe bad, waar het ABC gehaald kan worden. De overgangsperiode van het puppy zwemmen naar het ABC duurt gemiddeld 1.5 jaar.

Naast de kwaliteit van het zwemonderwijs door ervaring met reddingen in de praktijk, wordt u bij aanmelding voor zwemles tegelijk lid van een erg gezellige vereniging. Ook voor de jongste leden van onze vereniging worden er regelmatig activiteiten georganiseerd die het teamverband versterken. Voor meer informatie hierover klikt u op de link naar 'vereniging'.

 

TWITTER

RBDenHaag
RBDenHaag @RB_Egmond Dat ziet er ook goed uit!
RBDenHaag
RBDenHaag Goede en mooie voortzetting van samenwerking op het strand tussen @Brandweer_HGL , @VRH_Haaglanden en ons (item 1) twitter.com/estherlieben/s…
RBDenHaag
RBDenHaag Proef slechtweerregeling paarden en honden #zuiderstrand #denhaag twitter.com/omroepwest/sta…
RBDenHaag
RBDenHaag @Job_Kramer Veel succes!
 

Aangesloten bij

 

WEER