Strandmarathon voor ultieme strandbeleving en Reddingsbrigade Nederland

dinsdag 13 maart 2018 

SportSupport organiseert op zondag 18 maart voor de 11e keer de Scheveningen Zandvoort Marathon. Dit evenement koos dit jaar Reddingsbrigade Nederland als goed doel. Deze unieke strandmarathon biedt drie verschillende afstanden: tien kilometer, een halve en de hele marathon. De kinderteams vanaf zo’n 12 jaar lopen de hele marathonafstand in estafettevorm. De marathonslogan is ‘samen lopen voor een veilig en schoon strand’ en de volledige opbrengst is voor Reddingsbrigade Nederland.

Acties en hardloopliefhebbers

Stefan Schilder is coördinator van de Scheveningen Zandvoort Marathon en vertelt: ‘Dit is een jaarlijks terugkerend evenement. Vanaf november zijn de voorbereidingen al in gang gezet en kunnen deelnemers zich inschrijven. Wij hebben een onze vaste deelnemers benaderd, de lokale en landelijke media geïnformeerd en via sociale media veel aandacht aan dit unieke evenement gegeven. Er heeft al een flink aantal hardloopliefhebbers positief gereageerd en ingeschreven, maar er zijn nog startnummers beschikbaar.

Deelnemers en het ultieme strandgevoel

Het huidige aantal inschrijvingen is groter dan voorgaande jaren, de teller staat nu op een paar honderd deelnemers. ‘Dat is al wel een aantal om trotst op te zijn,’ zegt Stefan, ‘door de drie verschillende afstanden kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen en kan de teller nog verder omhoog. Bovendien is het een goed doel, een unieke route en een beleving van het ultieme strandgevoel, wie wil dat nou niet een keer meemaken!’

Inschrijven

Deelnemen kan nog via na-inschrijving op de dag zelf/terplekke. Kan je zelf niet meedoen? Kom dan aanmoedigen of promoot de Reddingsbrigade Den Haag op social media en deel het Facebook event van de marathon.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1749686835336689/
Facebook: @Reddingsbrigade Den Haag - HVRB
Twitter: @rbdenhaag
Instagram: @rbdenhaag
Youtube: @RBdenhaag

Strandmarathon 2017

 

TWITTER

RBDenHaag
RBDenHaag @RB_Egmond Dat ziet er ook goed uit!
RBDenHaag
RBDenHaag Goede en mooie voortzetting van samenwerking op het strand tussen @Brandweer_HGL , @VRH_Haaglanden en ons (item 1) twitter.com/estherlieben/s…
RBDenHaag
RBDenHaag Proef slechtweerregeling paarden en honden #zuiderstrand #denhaag twitter.com/omroepwest/sta…
RBDenHaag
RBDenHaag @Job_Kramer Veel succes!
 

Aangesloten bij

 

WEER